Streetkulturen udvikler sig i Herning

I Herning males der med brede penselstrøg – her er både plads til det finkulturelle og kulturen på gadeplan.

Herning har et spirende streetmiljø. På Kontrast mødes både de unge og lidt ældre om musik, workshops og plads til mangfoldigheden, og hos Kulturfabrikken trives det urbane miljø med skatere, parkourudøvere og meget mere. Og nu bliver paletten udvidet den første weekend i maj.

Er du vild med god musik, og har du en fodboldspiller gemt i maven? Eller har du bare lyst til at nyde byens liv mens der sker en masse spændende aktivitet med sport og musik? Så mød op og vær med d. 5 og 6 maj!

Det kan du opleve:

  • Børn, barnlige sjæle eller skabs-fodboldspillere kan begge dage deltage i massere af gratis streetaktiviteter. DBU stiller op med blandt andet driblebane, speedcage til mål af din skudfart, panna cage hvor du kan slå dine venner i tæt fodboldspil, bordfodbold, futchi, konkurrencer med fede præmier, og så kan du få masser af fede beats til dine ører.
  • Alle på 18+ kan fredag d. 5 maj fra 16.00 – 21.00 stille med et hold på 5 spillere, og være med i kampen om trofæet i VM i Straffe. Har du og dine venner fodboldben og præcist øjemål? Så tilmeld dit hold her.
  • Alle unge mellem 13-18 år kan lørdag d. 6 maj fra 10.00 – 15.00 teste deres evner i Streetfodbold, når DBU spiller op til DM i Street. Kan du stille med et hold på minimum 3 og max. 5 spillere? Så tilmeld dit hold her.

Ses vi til streetfodbold på Torvet?

Læs mere om DBU Tour 2017 her. 

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet