Herning Street Food Festival

Hvis du som så mange andre elsker street food, så skal du sætte kryds i kalenderen den 4-7 juni. Der er nemlig Street Food Festival i Herning – så kom med og nyd sommervejret med noget lækker mad på torvet i Herning!

Igen i år kommer Mad & Marked til Herning, hvor de i samarbejde med Herning City Forening og Herning Kommune afholder Herning Street Food Festival. Festivalen åbner torsdag d. 4. juni klokken 11:00 og fortsætter til søndag.

Torvet i Herning vil blive fyldt med forskellige food trucks, sjove aktiviteter og fantastisk stemning. Fokus er selvfølgelig på maden, som du vil kunne finde i alle afskygninger og nyde i godt selskab og hyggelige omgivelser.

Sidste år blev Herning Streetfood Festival afholdt i sensommeren med stor succes. Gæster strømmede til fra hele Herning omegn for at deltage. På torvet kunne du høre god musik, prøve klatrevæggen, dyrke yoga og alt muligt andet.

Læs mere her.

Mad & Marked er en catering virksomhed med over 70 food trucks ved hånden. De har haft stor succes med adskillige street food festivaler landet over. Herning Street Food Festival arrangeres af Aarhus Mad & Marked, Herning City Forening og Herning Kommune.

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet