Nye kulturklip på plakaten!

!!!UDSOLGT!!!

Tak til alle jer, der var med til at bakke op om kulturen – og komme retur i salene rundt omkring i hele Herning Kommune😍

Vi håber, I har haft – og får – nogle fantastiske oplevelser😀

Tak til de kultursteder, der var med på, at give jer publikummer helt fantastiske oplevelser for små penge😍 Det var Fermaten, Team Teatret, MCH Herning Kongrescenter, Herning Billedskole, HEART, ALhuset i Kibæk, Huset No7, Museum Midtjylland, Ensemble MidtVest, FOF Herning, Den Jyske Sangskole og Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum✔️

Ét kulturklippekort = tre kulturklip = tre fantastiske oplevelser = 250 kr.

Vi kan igen opleve! Mærke musikken! Vi sætter gang i kulturen og fællesskabet.

 

Her kan du købe et kulturklippekort, som giver adgang til tre kulturoplevelser fra en lang – og lækker – liste over kulturkliparrangementer hos kulturstederne i Herning.

Et kulturklippekort koster 250 kr., og for det kan du selv vælge, om du vil opleve musik, teater, foredrag, fællesspisning, kunst eller historie. Dine tre kulturklip er dine!

Det er kulturen i Herning Kommune, der fejrer genåbningen med dette helt særligt tilbud. Spillesteder, teatre og museer i Herning Kommune er (igen) genåbnet. Corona-nedlukningen er fortid. Vi kan igen være sammen om alt det, store kultur-oplevelser kan give os.

 

Listen over de mange kulturklip finder du længere nede på siden – eller når du klikker “køb kulturklippekort”. Arrangementerne er fordelt hen over de kommende måneder.

Du vælger helt frit fra listen, men kan kun vælge det samme kulturklip én gang per kulturklippekort. Til gengæld kan du sagtes købe to kulturklippekort ad gangen!

HerningErKultur/retur er en opfordring til at tage på kulturopdagelse i Herning. Prøve noget nyt, se lidt forskelligt. Måske endda noget, du ikke kender så meget til i forvejen. Lad os sammen fejre, at vi igen kan mødes derude, på kulturstederne. Opleve, danse, sanse, synge, blive bevæget. God fornøjelse.

I tilfælde af aflysning af arrangementer bliver kulturkortkøbere kontaktet direkte af det kultursted, som arrangerer eventen med henblik på at konvertere kulturklippet til et andet arrangement eller få refunderet den betalte pris for kulturklippet.

Se lidt mere info om kulturklippene i galleriet her:

Hvis du vil læse mere om de enkelte arrangementer, kan du gøre det på købssiden her.

Det kunne du have oplevet, hvis du havde købt dit klippekort før nu…

Her vises både tidligere arrangementer i 2022 og de arrangementer, hvor der ikke er flere kulturklip til rådighed. Du kan være heldig, at der stadig er almindelige billetter til salg. Tjek kulturstedets hjemmeside.

Hvis du har købt et kulturklip til et arrangement, der er aflyst, får du direkte besked fra det kultursted, hvor arrangementet skulle have foregået.

DER ER UDSOLGT AF KULTURKLIP TIL ARRANGEMENTET. TJEK HER OM DER ER FLERE ORDINÆRE BILLTTER TILBAGE.

AFLYST PÅ GRUND AF SYGDOM

Forestillingen er aflyst/udsat. Hvis du har købet dette kulturklip får du direkte besked fra Team Teatret.

Der er ikke flere kulturklip til dette arrangement. Tjek Team Teatrets hjemmeside for at se, om der er ordinære billetter til forestillingen, som du kan købe.

Der er ikke flere kulturklip til dette arrangement. Tjek MCHs  hjemmeside for at se, om der er ordinære billetter til forestillingen, som du kan købe.

Koncerten er aflyst. Hvis du har købt kulturklip til dette arrangement får du direkte besked fra Fermaten.

Fakta

Kulturen i Herning Kommune går sammen om klippekort

250 kroner, tre krydser på en liste – kulturen i Herning Kommune fejrer genåbningen med helt særligt tilbud.
Spillesteder, teatre og museer i Herning Kommune er for længst genåbnet. Corona-nedlukningen er fortid. Vi kan igen være sammen om alt det, store kultur-oplevelser kan give os.
Det fejrer kulturinstitutionerne nu med et særligt tilbud under navnet HerningErKultur/retur: For 250 kroner kan du købe et klippekort, som giver adgang til tre kultur-oplevelser.
Uanset om man er til rock, klassisk musik, teaterbesøg, foredrag, stand up eller en tur i kongrescentret, er der gode tilbud at vælge imellem.
Listen over de 40 forskellige kulturarrangementer, der kan vælges imellem, finder man på herningerkultur.dk. Arrangementerne er fordelt hen over vinteren og foråret.
Det er også en opfordring
Ordningen er strikket sådan sammen, at det er helt frit, hvilke tre arrangementer man ønsker at overvære.
Men HerningErKultur/retur er også en opfordring til at tage på en rask, kulturel rejse og prøve noget, man måske ikke har prøvet før.
Ud over Herning Kommune bidrager de deltagende kultursteder også med en væsentlig økonomi til initiativet.

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet