Hey Lin – ny ungdomsforestilling på Team Teatret

Illustration: Sarah Nielsen.

Hey Lin er en ungdomsforestilling, hvor låget tages af en ung hjerne, så vi ser det tankemylder, der findes derinde. Team Teatret livestreamer forestillingen tre dage efter påske.

Illustration: Sarah Nielsen

Der er masser af liv bag facaden på Team Teatret, selv om publikum ikke må komme ind. Der arbejdes på højtryk på forestillingen Hey Lin, som får premiere lige efter påske.

I Hey Lin kommer publikum indenfor i en ung hjerne, der på en måde minder en del om teatret lige nu: Der sker meget derinde, men det er slet ikke alt, du kan se udenpå.

Den unge dramatiker Lin Melkane har skrevet forestillingen med udgangspunkt i det tankemylder hun selv har oplevet i de unge år. Den tid, hvor vi søger i en ubarmhjertig jungle af forvirring og utryghed på vej mod en identitet, vi synes giver mening. Der er indre stemmer at slås med og en undersøgelse af, hvad det er for handlinger, der gør os til dem vi er, eller dem vi bliver.

Line Vejgaard Kjær og Stig Reggelsen Skjold spiller begge Lin og illustrerer på den måde de konflikter og samtaler vi har med os selv, ikke mindst i ungdomsårene.

Petra Adlerberth-Wik instruerer i en herlig scenografi af Lise Marie Birch.

Fakta:

Tirsdag den 6. april og torsdag den 8. april er det især skoleklasser, som teatret vil give mulighed for at se forestillingen. Derfor bliver der streamet kl. 13.00 de dage, men der er også plads på de digitale stolerækker til andre. Onsdag den 7. april bliver Hey Lin vist kl. 19.30, altså sædvanlig teatertid og her håber Team Teatret også at mange har lyst til at se med. Det er muligt at købe streaming-adgang på teatrets hjemmeside.

Alle, der i forvejen har købt billet til opførelserne af Hey Lin, kontaktes af Team Teatret med henblik på muligheden for at få lavet billetten om til en streaming-adgang.

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet