Her kan du følge med i det sidste nye inden for Kulturfest Herning 2020 – En for alle.

 

14. april 2020

Kulturfest Herning 2020 aflyses!

Det er med stor beklagelse, at den årlige fejring af kulturen i juni i Herning Kommune aflyses i 2020 på grund af Covid-19. Men vi følger naturligvis regeringens forbud mod forsamlinger, og både projektgruppen bag kulturfesten og Kultur- og Fritidsudvalget i Herning Kommune finder det naturligt at stå sammen om at passe på hinanden.

Årets fejring ville have budt på sangfællesskaber på tværs af kommunen, kreative frembringelser med ler i kommunens børnehaver, kulturgrill, store og små koncerter, forestillinger, skønne og anderledes byrum bl.a. i Kulturgården, Ungecamp, 100 % Fremmed workshops, rullende museum og rigtig mange andre fantastiske kulturarrangementer på tværs af foreninger, institutioner og andre aktører.

Men det må vente! Nu er tiden til at stå sammen hver for sig!

”Kulturfesten er den årlige begivenhed, som rigtig mange aktører har arbejdet på og se frem til i lang tid – ja, for nogens vedkommende siden sidste års kulturfest sluttede. De ser frem til kulturfesten, fordi de i den uge i juni møder deres elever, gæster, publikum – ja, kommunens borgere på en ny måde og i andre rammer. Vi havde alle sammen set frem til denne fejring, men har også stor forståelse for, at det det rigtige at aflyse festen i år. Kommunens borgere kommer til at gå glip af et boost kultur i uge 24, men jeg ved, at kulturlivet står på spring for at komme i gang igen”, siger Johs Poulsen, formand for kultur- og fritidsudvalget i Herning Kommune.

Fakta:
Kulturfest Herning skulle for tredje år i træk have været afholdt i 24 fra 6. – 13. juni med en stor åbning i Herning Midtby og afslutning i forbindelse med Rock i Aulum. Ugen igennem skulle have sydet og boblet af og med kultur for store og små i hele kommunen.

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet