Kulturfest top 5 anbefalinger

Dette blog indlæg er skrevet af Wanessa Nielsen, 17 år, praktikant hos HerningErKultur.

 

Kulturfest Herning er lige om hjørnet, og i den anledning vil jeg gerne dele med jer, hvad jeg glæder mig til at prøve / se / høre…
Så kommer min top 5 over events fra kulturfesten, jeg anbefaler, og som jeg også gerne selv vil deltage i.

Koncert Frekvens

Er en musik event hver måned, hvor up coming bands/ artister får lov til at vise, hvad de kan. Jeg anbefaler stærkt at tage af sted. Det er ikke bare musikken, der gør dette event fedt, stemningen er fantastisk, alle er i godt humør og hygger sig. Du kan læse mere om, hvad frekvens er og min oplevelse i dette blogindlæg.  Koncert Frekvens bliver til kulturfesten holdt på Kounsgårdsplads.

Månelandingen

Et foredrag om den første mand på månen og den hektiske tid mellem USA og Rusland. Jeg kunne personligt rigtig godt tænke mig at høre det her foredrag, fordi jeg synes, alting om rummet er virkelig interessant og spændende.

#GLIMT

En vandreforestilling. Dette skuespil er så interessant og unikt. Jeg var inde og se prøver på stykket, og allerede der, var jeg helt grebet af idéen og skuespillet. Læs om min oplevelse, og hvad stykket handler om her og læs mit interview med en af skuespillerne.

Den lille kuffert

Det er en event, hvor institutioner har dekoreret kufferter ud fra emnet fantasi. Jeg er interesseret i at se denne udstilling, fordi jeg elsker kunst. Og jeg er vildt spændt på at se, hvad børn forbinder med fantasi, og hvad de er kommet op med.

Brasiliansk dans

Her kan man lærer zumba og salsa. Jeg var lige med det samme helt vildt interesseret i dette event, da jeg så det på kulturfest Hernings program. Jeg elsker dans, og jeg har faktisk prøvet zumba før. Og jeg elskede det. Musikken og måden at danse på er så underholdende og sjov, men det kan virkelig også få blodtrykket op. Det er også kaldt fitnessdans. Salsa, også kendt som en pardans, er dog noget, som jeg ikke har prøvet endnu, men jeg ville være interesseret i at give et skud.

Se hele programmet på www.kulturfestherning.dk eller download appen i Appstore eller på google play

 

 

 

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet