Kun Én Aften

L.O.C.

MARWAN

Emil Stabil

Historisk Rap

Hvis du er til rap og hip hop, så er det her nok det event, du skal smutte til i weekenden. For første gang nogensinde er det lykkedes at samle tre generationer fra landets nummer ét leverandør af rap og hip hop, Aarhus V, til en turné der har fået titlen “KUN ÉN AFTEN”. De tre generationer repræsenteres af L.O.C., MARWAN og Emil Stabil.

L.O.C.

Turnéen vil byde på en tur ned i L.O.C. arkiverne, hvor man kan høre numre han aldrig har performet live før, album outtakes, ikke-udgivet materiale, B-sider og andre sjældenheder.

Med på tour’en kommer rapperne Marwan og Emil Stabil. der begge, som Liam, er opvokset i Aarhus V.

Marwan

Marwan har længe været ét af landets mest respekterede rappere med sine trademark lige-på-og-rå fortæller-stil. Marwan startede med Pimp-A-Lot crewet helt tilbage i begyndelsen af 00’erne, …et eksplosivt crew der trak på tunge referencer til især Texas rappen og down-south grupper som Geto Boys, Scarface og Devin the Dude. Marwan udsender nyt materiale i foråret 2017, og vil spille højdepunkter fra bagkataloget samt tracks som han ikke har optrådt med før i en tætpakket sætliste hvor de cementerer hvordan hiphop skal lyde.

Emil Stabil

Emil Stabil kickstartede sin karriere på Roskildes Camp scene i 2014 og samme år vendte han landet på hovedet med først “Er Det En Fugl” og derefter monsterhittet “Allerede Is”. Emil har i løbet af sin korte karriere allerede været nomineret til hele 5 DMA priser, spillet på Iceland Airwaves, Øyanatt og hans selvbetitlede EP fra 2015 nærmer sig platinstatus. Via pladeselskabet Lil’ Label, som Emil til dagligt driver med rap-kollegerne Young Bong og Lil Producer, udsender han al sin musik. Han arbejder lige nu på sit længe ventede debutalbum produceret med samarbejdspartnerne Lil Producer og Pattersutter.


Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet