Liv i Sdr. Anlæg – årets fest for børnene

Der bliver i den grad fest i børnehøjde, når Liv i Sdr. Anlæg den 10. juni igen skruer op for både lyden og de sjove aktiviteter for børn og deres voksne. Programmet starter kl. 12 – og det hele er slut igen kl. 17. Vi har samlet overblikket over festen lige her – og husk der er gratis adgang for alle.

På den store scene kan man opleve en perlerække af danske børnekendisser.

Hvad mon ungerne siger til gode gamle Sigurd Barrett? Han kommer og fortæller danmarkshistorien i helt samme ånd, som han tidligere ved hjælp af sang og musik har lært os alle om klassisk musik og bibelhistorien.

Det bliver også til den helt store quiz, når Monster og Joakim kigger forbi. Men man skal passe lidt på, for Monster er evig sulten – og måske bliver man spist.

Den Jyske Sangskole kommer og synger for og med os. Det bliver noget så smukt når klangen af de mange børnestemmer fylder anlægget med den fineste sang.

Har man sagt fest for børnene, så må man også næsten sige MGP. I år kommer der hele to deltagere fra MGP 2016. Det er nemlig Froja og Sara, og så selve vinderen Lærke Sauer. Det bliver stort!

Præcis en uge før Liv i Sdr. Anlæg er der Rock i Aulum. Der finder man årets vinder af ungdomskonkurrencen 2017. Og det band skal selvfølgelig også optræde på store scene til Liv i Sdr. Anlæg.

Men der sker også meget andet…

På den lille scene kan hele familien blive godt underholdt af trylleshow og kemishow. Og så kommer Trommeministeriet på besøg. Det er elever fra Herning Musikskole, som udelukkende spiller på trommer – og laver et rigtig flot show.

 

Rundt om i anlægget kan man også møde spejderne, som laver forskellige aktiviteter. Ung Herning er med på pladsen og fortæller om, hvad man kan lave, når man bliver ”ung” i Herning. Hos Herning Musikskole kan man prøver at spille, mens man hos Herning Billedskole kan være med til at lave et kæmpe maleri.

Det er muligt at købe mad og drikke på pladsen.

Arrangementet er støttet af Kulturelt Samråd Herning og Natur & Grønne Områder, Herning Kommune.

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet