Sluttede af med et brag: Kulturfesten

Lørdag d. 15 juni var min veninde og jeg til Kulturfest Herning. Det var en event, der blev holdt fra den 8. – 15/6, hvor man i den uge havde mulighed for at se/høre deltage i en helt masse forskellige aktiviteter. Årets tema var opdagelses – rejse så der var alt fra brasiliansk dans til mad fra andre lande og der var noget for både store og små.

Foto by: Team teatret/ Amalie M. klitgaard

Foto by: Flemming Scully

Foto by: Flemming Scully

D. 15 havde vi læst på planen over, hvad der skete igennem dagen og havde valgt nogle aktiviteter, som vi havde lyst til at deltage i. Den første event på vores liste startede kl. 16:00, så min veninde og jeg begyndte at bevæge os ned mod byen, hvor vi allerede kunne høre musikken nede fra pladsen ved DGI. Det var koncert Frekvens, der  i anledningen af den sidste dag af Kulturfesten havde fundet 3 bands, som kunne performe, så det gik vi ned for at høre og det var super fedt vi nåede dog kun at høre et af de 3 bands, der skulle performe, fordi vi skulle videre

til det næste event som var poetry slam henne ved Team Teatret, og det ville vi ikke gå glip af. Da vi var kommet ned på teatret, fandt vi et bord og satte os til rette inde i det lille hyggelige hus, der var proppet med mennesker og god stemning. Det var en super fed oplevelse, siden jeg selv elsker poetry og selv skriver det engang i mellem, men alle dem der delte deres digte og rim med os var alle så gode, og det føltes som om det kun havde taget 10 min selvom det varede længere, men det var helt vildt fedt, og jeg kunne sagtens finde på at gøre det igen.

Foto by: Flemming Scully

Foto by: Flemming Scully

Foto by: Flemming Scully

Efter poetry slam gik vi hjem for at lade mobilerne op, så vi var klar til i aften, hvor Benal skulle performe, som også var det sidste på planen. Da klokken var ved at være tid til at smutte, og mobilerne var opladt, var vi parate til at hygge os og danse til noget god musik. Vi gik ned mod DGI, igen hvor de 3 andre bands også havde optrådt, vi nåede lige at se 2-3 numre fra poolboy, og det var super fedt.

Efter det var der en lille pause, hvor der blev sat op til Benal, som gik på snart. Min veninde og jeg spottede så lidt inden, nogle andre vi kendte, og dem stod vi sammen med resten af aftenen. Da Benal gik på gik publikum amok, der blev hoppet, danset mellem folk, og der var også folk der stagedivede i publikum. Det var super fedt, og vi havde en mega god aften. Efter koncerten begyndte vi lige så

 

Foto by: Flemming Scully

Foto by: Flemming Scully

Foto by: Flemming Scully

Hvis du selv kunne være frisk på at deltage

vender Kulturfesten tilbage d. 6 – 13/6 2020

Dette blog indlæg er skrevet af Wanessa Nielsen, 17 år, praktikant hos HerningErKultur.

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet