Velbekomme! Sprængfarlig teater på Team…

Team Teatret giver stemme til den frustrerede mand i en sprængfarlig monolog!

Rummelighed er også at lytte til det politisk ukorrekte!

Prøv det i teaterstykket ”Velbekomme!”

Forestillingen spiller udvalgte dage fra 19. september til 10. oktober.

Mød den frustrerede midaldrende mand. Han står alene i sit køkken, hvor han kæmper for at finde ud af at gøre det rigtige for at få ekskonen og sønnen tilbage. Samtidigt lukker han op for alle ventilerne og sætter ord på alt det, man normalt ikke må sige uden for sine egne fire vægge.

Det er provokerende, men også morsomt og genkendeligt.

Måske kender du manden. Måske er han inde i spejlet:

Det ligger og bobler et sted. Frustrationen over alt det, der ikke er, som du vil have det.

Måske synes du, vi alle er blevet lige lovligt politisk korrekte, i en grad, så man hverken må fortælle vittigheder om blondiner, negere eller ”bæskubbere”.

Måske synes du den unge generation er lige lovlig smart og her-kommer-jeg-agtig, så kontinuitet, erfaring og viden fra en anden tid bliver fejet til side.

Det kan også være, at du er bekymret for, om vores nye regering skal begynde at tage imod for mange flygtninge og immigranter. Og hvorfor er det, at en lille minoritet som de homoseksuelle skal fylde så uforholdsmæssigt meget i mediebilledet.

Alt sammen er det emner, som du godt ved, er brandfarlige. Derfor ved du også at debatten bliver skinger, hvis holdningerne får luft, men det får de her, for vi skal kunne lytte til hinanden, også dem vi er lodret uenige med.

Anders Cornelius Zoffmann lægger krop og stemme til den frustrerede midaldrende mand på scenen.

Peter Dupont Weiss instruerer, og det er også ham, der har oversat Sibylle Bergs oprindelige tyske tekst, som har gået sin sejrsgang i de sidste par år med talrige opsætninger i de tysktalende lande. I Team Teatrets danske bearbejdelse indgår også citater fra virkelige taler, artikler og radioprogrammer, der har præsenteret det yderste højre i Danmark, blandt andet i forsommerens valgkamp.

Velbekomme! har premiere på Team Teatret den 19. september og opføres blot frem til 10. oktober. Så det er om at købe billet og komme af sted, hvis du have en peptalk, der enten vil provokere dig eller sætte ord på nogle af dine egne tanker og følelser – eller begge dele!

Køb billet her.

Foto: Mingo

 

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet