Vinterferieguide for børn 2020

Vinterferien kan blive lang, hvis man ikke har nogen planer.
Fortvivl ikke – Herning har masser at byde på.

Det foregår det meste af ferien

Herningcenterets børnebillet

Børnebilletten giver forskellige godter og gaver fra talrige steder i Herning Centeret. Den sælges og kan brugen fra fredag den 7. februar og frem til den 16 februar, så længe lager haves. Den koster 80 kr og har en minimumsværdi af 250 kr.

 

Cirkus Mascot i Herningcenteret

På centertorvet inviterer Cirkus Mascot til VinterCirkus i børnehøjde. De spiller flere gange dagligt i hele uge 7.

 

Venskabs-tryk i MarkerSpace

I MarkerSpace kan man lave tryk til mange forskellige ting. Det kan være en t-shirt, en taske, en telefon eller noget helt andet. Tag en ven med, og en ting du kan lave tryk på, og giv det et personligt præg.

Det er gratis at deltage. MarkerSpace er åbent fra tirsdag til torsdag.

City skattejagt

Kom ud og se byen med Herning bibliotekerne og Cityforeningens skattejagt. Du kan deltage mandag til fredag klokken 10-17. Skattekortet finder du i Herning folkeblad i uge 6, eller du kan hente det på biblioteket, inden du bevæger dig ud på jagt.

Venskabsarmbånd

I hele uge 7 kan du på dit lokale bibliotek lave armbånd eller andre ting med perler. Det er gratis, og materialerne ligger fremme hele åbningstiden.

Mandag og tirsdag

Film på Herning Bibliotekerne

Du kan komme forbi Herning Bibliotek tirsdag og se film. Der er både film for de mindste og for de lidt større børn.

MGP sangskrivning på Herning Bibliotekerne

Du kan deltage i denne 3 dage lange workshop, hvor der arbejdes med sangskrivning til MGP. Det er gratis, men man skal bestille billet – husk at bestille i god tid. Workshoppen forgår mandag til onsdag, og det forventes at man kommer alle dagene.

 

 

Mød læsehunden Liva

Hunden Liva kommer på besøg på Herning Bibliotek tirsdag. En læsehund er uddannet til at hjælpe børn med at finde motivationen til at læse. Liva er super venlig, og måske overbeviser hun dig om, at et forløb med en læsehund, er noget for dig.

 

Musikalsk legestue

For børn på 1-3 år holdes der på Aulum bibliotek musikalsk legestue. Arrangementet er gratis og holdes tirsdag i samarbejde med en musikpædagog. Husk at tilmelding er nødvendig.

Brætspilscafe for hele familien 

Tirsdag kan du komme til brætspilscafe på biblioteket i Sunds. Der vil være hygge, kakao, kaffe og kage, så tag venner eller familie med og kom forbi til noget vinterhygge. Arrangementet er gratis.

 

 

Onsdag og torsdag

Fastelavnsmasker på Tekstilmuseet

Onsdag kan du smutte forbi tekstilmuseet og lave en fastelavnsmaske i deres filtværksted. Har du lyst, kan du også gå en tur rundt på museet. Børn har gratis entre, for voksende koster det 75 kr.

Fastelavn på Frilandsmuseet

Torsdag kan du deltage i Frilandsmuseets fastelavn for hele familien. Her kan du blandt andet slå katten af tønden og pynte fastelavnsris. Det er gratis at deltage.

Svømmedisko i Snejbjerg

Svømmedisko holdes torsdag eftermiddag i Snejbjerg for 0-5 klasse. Det koster 65 kr at deltage.

 

Brætspilscafe for hele familien

Torsdag kan du komme til brætspilscafe på biblioteket i Vildbjerg. Der vil være hygge og kage, så tag venner eller familie med og kom forbi til noget vinterhygge. Arrangementet er gratis.

 

Disney On Ice

Skal du have en stor oplevelse, så køb billet til Disney On Ice i Jyske Bank Boxen. Temaet er frygtløse prinsesser, og det er tilrettelagt til, at der skal være noget for alle.

Showet fremføres både onsdag og torsdag. Prisen ligger mellem 250 kr og 520 kr.

Filmmagerfestival

Filmagerfestivallen på Herning Bibliotek er en to dage lang workshop for 9-13 årige. Her vil professionelle undervise i hvordan man laver stop-motion film. Der er præmiere for venner og familie fredag eftermiddag.

 

 

Fredag og lørdag

Sebastian Klein i Herningcentret

Fredag kommer Sebastian Klein til Herningcentret med et lærerigt show med dyr.

Onkel Reje – tryllekunstner

Lørdag i MCH Herning Kongrescenter holder Onkel Reje trylleshow for børn. Få købt din billet med det samme.

 

 

Andre ideer:

Hold også øje med kalenderen 

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet