Kulturfest Herning

I hele uge 24 er der Kulturfest Herning over hele kommune. 

Byerne vil være fyldt med liv, glæde og kultur i en skøn og festlig blanding.

Kulturfest Herning er den nye årligt tilbagevendende begivenhed den tredje lørdag i juni og ugen op til, hvor kulturliv, foreninger og borgere sammen fejrer kulturlivets mangfoldighed.

Her er der plads til alle og noget for enhver smag – og du kan ikke nå det hele!

Alle ugens aktiviteter kulminerer i en fantastisk dag i Herning Midtby lørdag den 16. juni, hvor fællesskabet og hyggen vil være i fokus. Du er selvfølgelig inviteret.

Sæt et stort kryds i kalenderen lørdag den 16. juni – Vi glæder os til at se dig!

Årets tema – Tæt på solen

Kulturfest Herning har hvert år et specifikt tema. I 2018 er temaet “Tæt på solen”.

For dig som deltager i festen betyder det, at du vil opleve en dag fuld af varme, smil og glæde.

Vi garanterer ikke for tropegrader men skidt med det, for vi kan love dig overraskelser, sommerstemning og en oplevelse ud over det sædvanelige.

Vi er helt sikre på, at solen den 16. juni nok skal rejse sig over Herning og i alle de forskellige aktiviteter vil du ikke kunne undgå at se, hvordan temaet skinner igennem.

Du kan dog være helt rolig – vi har både noget til dem, der helst vil sole sig i liggestolen, og de der elsker at få sved på panden.

Grib (sol)hat og (sol)briller, og så ses vi tæt på solen!

 

MISSION

Kulturfest Herning vil være den årlige kulturfest i Herning, som samler borgere på tværs af sociale, økonomiske, kulturelle og generationelle baggrunde i en fælles fejring af kulturen i Herning Kommune.

Kulturfest Herning vil være en platform for samarbejde på tværs, hvor alle interesserede bydes op til dans og aktiv deltagelse – med det fælles mål at flytte grænser for kulturel forståelse og kvalitet, etablere nye fællesskaber og hylde mangfoldigheden.

Læs mere

VISION

Kulturfest Herning vil være den årlige begivenhed i Herning, hvor borgerne får mulighed for at opleve, prøve, høre, føle, sanse og mærke hele kommunens kulturliv i bred forstand, samtidig med at der også præsenteres nye og anderledes kulturelle og kunstneriske formater.

Når der er Kulturfest Herning, er der noget for alle, man møder noget eller nogen, man ellers ikke ville have mødt – og man kan ikke nå det hele!

VÆRDIER

Kulturfest Herning vil være en event for ALLE. Dog med en anerkendelse af, at alt ikke skal være for alle.

Kulturfest Herning vil præsentere indhold fra mange genrer og for forskellige målgrupper hvert år. Indholdet vil variere fra år til år under et årligt tema.

Kulturfest Herning præges og formes af de institutioner, foreninger og andre partnere, der vil være med. Konceptet skal være rumligt, så Kulturfest Herning kan være foranderlig.

Læs mere

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet