OBS:
Planlægningen af Kulturfest Herning er sat på lavt blus, indtil vi ved mere om Covid-19 situationen – og hvordan verden forventes at se ud i juni. Vi følger situationen og tager de forholdsregler, der bliver nødvendige. Vi er beviste om, at nogle projekter allerede nu ikke kan gennemføres som planlagt. Vi regner med at blive klogere i løbet af de kommende uger.

Kulturfest Herning vender tilbage i 2020 – med temaet ”En for Alle”

Igen i 2020 vil uge 24 stå i kulturens tegn i hele Herning Kommune, når Kulturfest Herning vender tilbage

Mere end 140 programpunkter blev det til ved Kulturfest Herning 2019, der lørdag kulminerede med afslutningsbrag i Herning bymidte og en koncert med Benal på Kousgaards Plads.

– Det har igen i år været en helt igennem inspirerende oplevelse at deltage i Kulturfest Herning. Jeg er meget imponeret af det arbejde og den kreativitet, som foreninger og kulturinstitutioner har lagt i de mange indslag. Samtidig er jeg oprigtig glad for, at så mange mennesker tog imod muligheden for at få sig nogle kulturoplevelser, siger Johs. Poulsen, formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Kulturfest 2020 i samme uge – men vendes på hovedet

I 2020 vender Kulturfest Herning tilbage, og det bliver – for tredje år i træk – i uge 24 (fra 6. – 13.juni) at foreninger, kulturinstitutioner og alle andre interesserede får mulighed for at vise sig frem for borgerne i kommunen. Temaet i 2020 er “En for Alle”.

Der er flere nyskabelser på vej, og den største bliver at rækkefølgen “vendes på hovedet”.

Det betyder, at Kulturfestugen åbnes med et kæmpe-brag i det centrale Herning den 6.juni, inden kulturen så spreder sig videre til alle dele af kommunen i resten af ugen.

 

 

Mød projektgruppen

Line Hillerup, Kulturhusleder, Huset No7 – no7lh@herning.dk

Carsten Gjerløv, koordinator, Kulturelt Samråd Herning – kshcg@herning.dk

Rikke Andersen, Spillestedsleder, Fermaten – rikke@fermaten.dk

Anne Juul Andersen, Litteraturformidler, Herning Bibliotekerne – bibaja@herning.dk

Dorthe Bebe, Teaterleder, Team Teatret – dorthe@teamteatret.dk

Michelle Marie Østergaard Johnsen, Kulturkonsulent, Herning Kommune – bekmj@herning.dk

Sune Sylvester Madsen, Bykoordinator, Herning Kommune – beksm@herning.dk

Allan Boye Thulstrup, Kommunikationskonsulent, Herning Kommune – komat@herning.dk

Pia Trab Worm, Projektleder, Herning Kommune – bekpw@herning.dk

MISSION

Kulturfest Herning vil være den årlige kulturfest i Herning, som samler borgere på tværs af sociale, økonomiske, kulturelle og generationelle baggrunde i en fælles fejring af kulturen i Herning Kommune.

Kulturfest Herning vil være en platform for samarbejde på tværs, hvor alle interesserede bydes op til dans og aktiv deltagelse – med det fælles mål at flytte grænser for kulturel forståelse og kvalitet, etablere nye fællesskaber og hylde mangfoldigheden.

Læs mere

VISION

Kulturfest Herning vil være den årlige begivenhed i Herning, hvor borgerne får mulighed for at opleve, prøve, høre, føle, sanse og mærke hele kommunens kulturliv i bred forstand, samtidig med at der også præsenteres nye og anderledes kulturelle og kunstneriske formater.

Når der er Kulturfest Herning, er der noget for alle, man møder noget eller nogen, man ellers ikke ville have mødt – og man kan ikke nå det hele!

VÆRDIER

Kulturfest Herning vil være en event for ALLE. Dog med en anerkendelse af, at alt ikke skal være for alle.

Kulturfest Herning vil præsentere indhold fra mange genrer og for forskellige målgrupper hvert år. Indholdet vil variere fra år til år under et årligt tema.

Kulturfest Herning præges og formes af de institutioner, foreninger og andre partnere, der vil være med. Konceptet skal være rumligt, så Kulturfest Herning kan være foranderlig.

Læs mere

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet