Her kan du som aktør orientere dig om forskellige tilbud under Kulturfest Herning

Hvad skal I gøre?

Lokalsamfundet skal stille en egnet – og central – plads til rådighed. I skal sørge for strøm, borde/bænke – og for at invitere jeres lokalsamfund til Kulturfest Take Away.
I skal finde ud af, hvilke lokale indslag, der skal være på scenen. Det kan være dans, korsang, musik, digtoplæsning eller andet.

I skal også beslutte, om I vil bestille Folkespisning med i pakken – eller I selv vil arrangere fællesspisning. Og så skal I sørge for salg af drikkevarer mv., som I selvfølgelig også selv får fortjenesten af.

Hvad gør Kulturfest Herning?

Vi sørger (og betaler) for, at scenen spiller, at der er musik, aktiviteter og så videre.
Hvis I vælger Folkespisning fra Huset No7, står vi også for at koordinere vi det.

VIL DIT LOKALSAMFUND HAVE KULTURFEST TAKE AWAY?

Kulturfest Herning fløjter rundt i hele Herning Kommune fra 11. – 18. juni 2022. Der kommer til at ske en masse forskellige aktiviteter under vores fælles overskrift: Dus med himlens fugle.

Som noget nyt kan dit lokalsamfund få en omgang Kulturfest Take Away til alle borgere – ung som gammel! Se mere om det her 👇🏼

Hvad er det?

Kulturfest Take Away er en scene, som kommer til jeres lokalsamfund.

Vi kommer også med aktiviteter for børnene, koncert og optræden. I står for et indslag på eller ved scenen og et fællesspisnings arrangement i forbindelse med Kulturfest Take Away.


Hvornår er det?

I kan efter først-til-mølle princippet ”bestille” Kulturfest Take Away mandag 13/6, tirsdag 14/6, onsdag 15/6, torsdag 16/6 og fredag 17/6. Alle dage som udgangspunkt mellem 16.00 og 20.30.

Hvem kan få Kulturfest Take Away?

Alle lokalsamfund i Herning Kommune. Det vil sige landsbyer, centerbyer og boligområder i Herning Kommune. Som udgangspunkt kan Kulturfest To Go byerne dog ikke bestille Kulturfest Take Away. Der er i alt fem Kulturfest Take Away-pakker.

Hvordan melder man sig til?

Skriv eller ring til Michelle Johnsen på bekmj@herning.dk 2280 8224. Så går vi i gang.

EKSEMPEL PÅ EN KULTURFEST TAKE AWAY MENU:

  • 16.00 – 16.45 Børneaktiviteter – små konkurrencer, spil og andre aktiviteter v/ Herning Bibliotekerne
  • 16.45 – 17.15 STÅ OP Kultur-bingo med fine præmier fra kulturstederne v/Kulturelt Samråd Herning
  • 17.15 – 18.00 Lokale / lokalt indslag v/ gymnastikforeningen, koret, skolen, teaterforeningen eller lignende
  • 18.00 – 18.30 ”Har vi vinger”, teaterkoncert v/ Team Teatret. Med udgangspunkt i dansksprogede sange, hvor fugle associeres med menneskers længsler og drømme om frihed og mellemmenneskelig kontakt, præsenteres en musikalsk performance med Team Teatrets ensemble og komponisten og musikeren Johannes Smed i samarbejde med dramatiker og iscenesætter Rasmus Krone Andersen.
  • 18.30 – 19.30 Fællesspisning v/lokalsamfund eller Folkespisning v/Huset No7
  • 19.30 – 20.30 Koncert v/ Fermaten
    Det kunne være artister som for eksempel: HP Lange (country/blues), Ida Björg, ,Katrine Schmidt (upcoming blues-stjerne), Mia Guldhammer & Morten Alfred Høirup (Trad. Folk), Tim Schou (pop), Ida Wenøe (folk), eller Sille Nilsson: (folk/pop).

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet