Danseforestilling fra Team Teatret nomineret til Reumert

Kort efter premieren er ny danseforestilling for børn kommet i fornemt selskab

Anmeldere og publikum har udtrykt begejstring, og det samme gør Reumert-komiteen nu, ved at nominere forestillingen ”Hvis jeg bliver født som…” til en Reumert for årets børne-/ ungdomsforestilling.

Forestillingen, som Team Teatret havde premiere på i marts i samproduktion med sART Danseteater, er i flot selskab med Teaterhuset Filuren i Aarhus og Meridiano Teatret og Teater Tix i København, men sammen med sART repræsenterer Team Teatret nogle af landets mindre teatre i Reumert-feltet.

”Det er en dejlig anerkendelse at Reumert-komitéen på denne måde ser og fremhæver vores forestilling. Det er jo en lang proces og et stort arbejde, der ligger bag sådan en forestilling. Jeg er stolt på teatrets vegne, og ikke mindst af de mange, der har arbejdet passioneret med forestillingen,” siger teaterleder Dorthe Bébe.

Team Teatret var i sidste weekend på Aprilfestivalen, hvor ”Hvis jeg bliver født som…” blev vist to gange for fulde huse. Ud over at give masser af godt teater til familier i Syddjurs Kommune og omegn, er festivalen også et salgsfremstød for forestillinger, der tager på turné i næste sæson.

Det gælder også for ”Hvis jeg bliver født som…” og Dorthe Bébe erkender, at nomineringen kan være en god løftestang.

”Det er klart at en nominering sætter ekstra spot på forestillingen, og den viser at der er fagfolk, der også kan se, at her er en forestilling, der er værd at fremhæve,” siger hun.

Reumertvinderne afsløres ved et show i Odense den 11. juni.

Foto: Ard Jongsma.

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet