Forår i Skovsnogen

En tur for hele familien

Tag på ekspedition og fantasirejse med hele familien. Oplev naturen og kunsten på en helt ny og anderledes måde. Bliv udfordret på dine forestillinger om naturen, og hvordan den kan benyttes.

Deep Forest Artland Skovsnogen udfolder sig som en række natur- og oplevelsesrum, der bindes sammen af stiforløbet. Her er aktiviteter som spænder fra fysisk udfoldelse til eftertanke og fordybelse.

Mød ”kæmpebillen” og den gule snog. Sæt dig på dørtrinet til Henry David Thoreaus hytte og nyd den fantastiske udsigt – eller læg dig godt til rette på kig-op-bænken, hvor du kan opleve livet i trækronerne.

Gå på opdagelse

Kig nærmere på Vogterne, som passer på skoven. Spis din frokost i Falden Måne – eller tæl spidserne på Danmarks største 3D printede kunstværk.

Find hullet, som er fyldt med farver. Skrig til HATE. Dans med dansemyggene – eller tænd op i brændeovnen og overnat i et af de kunstværker, der samtidig er et shelter.

Sæt hverdagen på pause, slip fantasien og nysgerrigheden løs – der er oplevelser og indtryk nok til mere end en dag i Skovsnogen – deep forest artland.

Inden bilen startes og kursen sættes mod Skovsnogen, er det en god idé at orientere sig om forholdene på hjemmesiden.  Der er en række praktiske informationer, som gør, at oplevelsen bliver endnu bedre.

Fakta om Deep Forest Artland Skovsnogen

Deep Forest Artland – Skovsnogen er et udstillingssted under åben himmel. I skoven er kunsten og kunstnerne lige så meget gæst i naturen, som du er som publikum. Der er ingen regler for, hvordan man skal opleve kunsten, og værkerne må udfolde sig på skovens præmisser.

Et markeret stiforløb leder dig gennem skoven og alsidige oplevelser. På din vej ad den 3 km lange rute finder du over 80 unikke værker – og der kommer hele tiden nye til.

Deep Forest Artland Skovsnogen kræver, at du går på opdagelse, at du bevæger dig gennem skoven for at se værkerne. Til gengæld er skoven altid fuld af nye oplevelser. Både skoven og værkerne forandrer sig. En del af værkerne vil langsomt forgå, mens andre er skabt med stor holdbarhed, som tager højde for vind og vejr.

Deep Forest Artland Skovsnogen er det første udstillingssted af sin art i Danmark. Her forenes eksperimenterende samtidskunst med friluftsliv og naturoplevelser.

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet