Gullestrup Bygger Bro med Mormor

Nu er det for alvor blevet efterår. Naturen skifter farve til de flotteste varme nuancer af rød, orange og gul, hvilket for mange betyder, at de varme sokker skal findes frem fra gemmerne, og den varme kakao skal på bordet. Men for rigtig mange betyder det også en (måske tiltrængt) efterårsferie, hvor du her får et godt bud på, hvorfor du skal vove dig ud i den friske luft.

I forbindelse med projektet “Gullestrup Bygger Bro” har den aarhusianske kunster Mormor fået lov til at slå sig løs på broen i Gullestrup, der nu er udsmykket ud fra det mangfoldige miljø, som byen kan byde på.

Værket er skabt ud fra en række workshops med borgere fra området, der kom op med fem temaer, som de mente repræsenterede deres område allerbedst; naturrigdom, mangfoldighed, fællesskab, plads til forskellighed og uopdagede herligheder.

Her er der altså mulighed for at gå på opdagelse i i alt 70 meter spændende kunstværk, hvor du måske også kan genkende dig selv i de mange figurer, der hver især har deres helt eget særpræg? God fornøjelse!

Photocredit: Tobias Nørgaard Pedersen

 

Hvem er Mormor?

Bag kunstnernavnet Mormor er aarhusianske Kristian Bruun Djurhuus. Mormor udtrykker sig med sin helt egen streg, hvor der både er plads til de skæve, interessante og sjove figurer og ikke mindst de små detaljer der til sammen udgør en efterhånden lang række af finurlige designs og motiver i kunstnerens portfolie.

Mormor startede i sin tid som gadekunstner, men har sidenhen lavet alt fra print og vinduestegninger til vægmalerier for både uddannelsesinstitutioner, Dansk Arkitektur Center, kommuner rundt om i landet og ikke mindst for Bjarke Ingels Group: BIG.

Hvis du har lyst til at se mere til Mormors kunstværker, så kan du besøge hans hjemmeside her.

 

 

Photocredit: Tobias Nørgaard Pedersen 

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet