Herning Opera Festival 2021

Velkommen til Herning Opera Festival 2021.

Et sandt overflødighedshorn af lækre operaarrangementer fylder Herning den sidste weekend i august. Det er oven i købet gratis* at opleve den skønne musik og en fantastiske sang.

Vi har lavet et hurtigt overblik til dig her.

 

Billetbooking

Book billet til Operabrunch her.

Der er kun et enkelt arrangement, hvor der skal bookes billet på forhånd. Det er Operabrunch søndag 29. august kl. 10.30 på Torvet. Billetten er betaling for en brunchtallerken og kaffe/the, som nydes på Torvet. Den koster 159 kr. og bookes her. 

Læs mere og følg med

Herning Opera Festivals

* Alle operaarrangementer er gratis. Dog skal der købes en brunchplatte til Operabrunch, hvis man ønsker at sidde ned og opleve arrangementet. Det er udelukkende maden, der betales for.

Herning Opera Festival er støttet af følgende bidragsydere: KPC, Ege-fonden, Kulturministeriet, Augustinus Fonden, Den Danske Udviklingsfond, Salling Fondene, Spar Nord Fonden, Det Obelske Familiefond, Herning Kommune, A Hereford Beefstouw, Bosweel, Herning City Forening, Kyocera, Den Jyske Sangskole, Midtjydsk Skole- og Kulturfond, Mediehuset Herning Folkeblad, Lysgaard Fonden og Østergaards Hotel.

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet