Herningband udgiver ny sang “Dit Lys”

Bandet Lights Of Tomorrow består af Ida Nielsen (forsanger), Benjamin Naglang (Guitar), Malte Hvidbjerg (Bassist), Julius Høj Pedersen (Guitar), Gustav Andreasen (Trommeslager).

Foto: Jakob Astrup

Lights Of Tomorrow er et fem-mands band fra Herning og omegn. De har netop udgivet deres nye sang ’Dit Lys’. Thea Lindberg har mødt dem til en snak om inspiration, drømme og rollemodeller.

En del af medlemmerne i bandet har spillet musik i professionelle sammenhænge før, men da de mødte hinanden i gymnasiet i 2020, så lavede de sammen bandet, Lights Of Tomorrow.

Når musikken bliver til, sætter hvert medlem sit eget præg på, hvad et bliver til. Bandet inspirerer hinanden med de forskellige lyde, som de hver især har med fra den musik som de hver især lytter til. Hvilket er meget forskelligt fra person til person.

Bandet har altid drømt om at leve af at spille musik. Siden de kan huske, har de spillet og sunget og haft en drøm om at få lov til at stå på den store scene.

Bandet fortæller, at pludselig er de her drømme ved så småt at gå i opfyldelse. Det er gået meget godt, både med bandets udgivelse af sangen ’Dit Lys’ og dem som band generelt. Men også opvarmningsjobs for kunstnere såsom Barselona og Blæst.

Lights Of Tomorrows vision er:

”…at lave et stort navn, stå på de store scener og høre os selv over højtalerne når vi handler ind i Netto”

Bandet fortæller, at de er nået langt som et lokalt upcoming band i Herning, men de gerne vil længere ud end det. De vil gerne blive kendt på nationalt plan.

Derfor arbejder de hårdt, og er lige nu i gang med at skrive en masse ny musik, som de gerne vil have indspillet og udgivet.

Bandet har som nævnt udgivet sangen ’Dit Lys’.

De fortæller, at hvis man lytter til sangen, uden at lytte til teksten, kan man få et smil frem på læberne og sparke gang i dansegulvet. Hvis man derimod lytter til teksten, så er den mere dyster og det er en tekst, som man kan reflektere over. På den måde, kan sangen lidt af det hele.

Jeg var så heldig at opleve sangen, da Lights Of Tomorrow opvarmede for Barselona på Kontrast i Herning. Her satte sangen i den grad gang i dansegulvet.

Foto: Mateusz Kozlowski

”Vi kunne nævne rigtig mange navne, men Martin er en af dem, der har spillet den største rolle.”

Lights Of Tomorrow fortæller, at deres hjemby Herning har haft en stor rolle. De fortæller, at de har mange rollemodeller, som har hjulet dem meget i bandet. Blandt andet Martin Damgaard Kristensen fra Herning, som har hjulpet bandet med at få mange kontakter, som bandet har taget i brug, for at nå længere ud med bandet og deres musik.

Foto: Mateusz Kozlowski

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet