Jul på Herningsholm

illustration

Hernings ældste bygning slår dørene op til et sandt juleeventyr, når den smukke gamle herregård lægger hus til Jul på Herningsholm fra d. 19. november.

Museum Midtjylland samarbejder igen med Trine Jepsen A/S, som har overtaget museet og igen forvandlet det – denne gang med smukke dekorationer, julepynt og andre spændende overraskelser i de historiske rammer på herregården fra 1579.

Samarbejdet begyndte i påsken tidligere i år, hvor hele 1200 gæster slog vejen forbi Herningsholm Museum for at opleve det nye event.

“På Museum Midtjylland er vi rigtig glade for samarbejdet med Trine Jepsen A/S, som allerede viste sig frugtbart i forbindelse med ’Påske på Herningsholm’. Det har været med til at bringe nyt liv i huset, og vi glæder os til at se vores gamle herregård i nye, juleudsmykkede rammer. Vi ser et stort potentiale for at nå ud til flere nye målgrupper, gøre museet mere attraktivt at besøge for børnefamilier og ikke mindst sprede masser af julestemning i Herning.”

– KRISTINE HOLM-JENSEN, DIREKTØR

Trine Jepsen er bosat i Herning, og har de seneste 9 år beskæftiget sig med nogle af landets helt særlige rammer. Hun arbejder målrettet med at tilgængeliggøre og udvikle landets historiske bygninger. Også Trine glæder sig meget til den kommende højtid og denne første jul på herregården.

“Vi har virkelig lagt os i selen for at skabe et arrangement for hele familien og ønsker at gøre Jul på Herningsholm til en ny tradition, der samler herningenserne i højtiden. Julemarked, juleinspireret street food og et smukt pyntet Herningsholm – alt sammen til en meget favorabel pris. Det håber vi trækker en masse mennesker til, der både bliver inspirerede, får mulighed for at købe jule-og kalendergaverne lokalt og samtidig nyder de smukke historiske rammer.”
– TRINE JEPSEN

Trine Jepsen har sørget for, at de smukke stuer bliver pyntet op til jul. Publikum kan blandt andet glæde sig til fire forskellige udgaver af årets julebord, når vi løfter sløret for fire kendte danskeres bud på julen anno 2022.
Hele familien kan glæde sig til juleinspireret streetfood og masser af hygge, og vi håber at familiens yngste medlemmer vil hjælpe med at finde Herningsholms nisser på årets julejagt.

Jul på Herningsholm finder sted på Herningsholm Museum fra d. 19. november frem til og med d. 18. december. På det store udendørsområde foran herregården vil der i weekenderne 19.-20. november og 26.-27. november være julemarked med boder og markedsstemning og ikke mindst juleinspireret streetfood, når Køkkenpiraterne folder sig ud.

Se åbningstider og køb billet på trinejepsen.dk.

Billetpris for voksne: online 65 kr. / i døren 75 kr. Børn op til 17 år er gratis.

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet