Kulturklippekortet september 2023

OBS: kulturklippekortet blev udsolgt – MEN vi har besluttet at sætte 100 ekstra til salg. Der er åbnet for salget på hjemmesiden igen.

 

Kulturklippekortet er tilbage!

Vælg 3 fantastiske oplevelser for i alt 250 kr.

Få overblikket over de mange events, du kan vælge i mellem her på siden. Du finder også informationen på købssiden.

Kulturklippekortet sælges i september måned.

Bemærk: der er et begrænset antal kulturklippekort og kulturklip. Først til mølle. Hvis der ikke er flere kulturklip tilbage, kan det stadig være muligt at købe billet til ordinær pris hos de forskellige aktører. Salget af de enkelte kulturklip er muligt indtil 7 dage før arrangementet finder sted – eller så længe, der er klip tilbage.

Her kan du købe et kulturklippekort, som giver adgang til tre kulturoplevelser fra en lang – og lækker – liste over kulturkliparrangementer hos kulturstederne i Herning.

Et kulturklippekort koster 250 kr., og for det kan du selv vælge, om du vil opleve musik, teater, foredrag, fællesspisning, kunst eller historie. Dine tre kulturklip er dine!

Kulturklippekortet sælges kun i februar måned. Der er et begrænset antal kulturklippekort og kulturklip – og det er først til mølle.

Det er kulturen i Herning Kommune, der i fællesskab giver DIG dette helt særlige tilbud.

 

 

Listen over de mange kulturklip finder du længere nede på siden – eller når du klikker “køb kulturklippekort”. Arrangementerne er fordelt hen over de kommende måneder.

Du vælger helt frit fra listen, men kan kun vælge det samme kulturklip én gang per kulturklippekort. Til gengæld kan du sagtes købe to kulturklippekort ad gangen!

Kulturklippekortet er en opfordring til at tage på kulturopdagelse i Herning. Prøve noget nyt, se lidt forskelligt. Måske endda noget, du ikke kender så meget til i forvejen.

God fornøjelse.

2023

Oplev historien på Tekstilmuseet, adgang, drikkevare og sødt for to personer plus en af museets karklude.

Kom helt tæt på historien om den midtjyske tekstilindustri – og hvordan boomet i 50’erne for alvor satte gang i området. I Herning Klædefabriks autentiske fabrikshaller kan du på dette kulturklip opleve udstillingen ‘Made in Midtjylland’, aktuelle særudstillinger og få en valgfri drikkevare, lidt sødt til ganen samt en af museets kendte karklude. Klippet gælder for to voksne (børn har gratis entré) på en valgfri dag. Kan indløses i resten af 2023. Museet har åbent tirsdag til søndag kl. 11-16.

Der fremsendes ikke billet. Medbring blot kvittering for køb af klippekortet i Tekstilmuseets billetsalg.

Museum Midtjylland

2023

Kunstoplevelse på CHPEA-Museum, adgang og kaffe/the for to personer.

To entrébilletter inkl. kaffe/te, som kan nydes i vores café “Aages corner”. Oplev museets godt 2000 kvm med skiftende udstillinger af Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Kunst samt den faste samling af HKH Prins Henriks skulpturer. Hold øje med museets hjemmeside chpeamuseum.dk for mere information omkring aktuelle udstillinger. Du indløser dit kulturklip ved at medbringe din kvittering til museet, når du vil bruge klippet.

Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum

DETTE ARRANGEMENT ER UDSOLGT SOM KULTURKLIP. BOOK EVT. BILLET PÅ ALMINDELIGE VILKÅR HER.

27. september kl. 19.30

Fra regnormenes liv, adgang for en person

Skuespillet skildrer et dramatisk natligt opgør mellem forfatteren H.C. Andersen og skuespillerinden Johanne Luise Heiberg. På scenen kan du opleve de erfarne og anmelderroste skuespillere Ellen Hillingsø, Ole Lemmeke, Michael Moritzen og Lisbet Lundquist. Herning Teater/MCH sender billetterne per email senest 5 dage før arrangementet.

MCH Herning Kongrescenter / Herning Teater

29. september kl. 17.30

Sensommerfest med spisning, underholdning og dans, adgang for en person

Oplev Ronnie Flyvbjerg Olesen, Filskov – kendt fra Mariehaven. Der serveres en 3 retters middag, mens Ronnie underholder og derefter spiller Ronnie m.fl. op til dans. Medbring kvittering når du ankommer til arrangementet.

Alhuset i Kibæk

DETTE ARRANGEMENT ER UDSOLGT SOM KULTURKLIP. BOOK EVT. BILLET PÅ ALMINDELIGE VILKÅR HER.

29. september kl. 20.00

Sko/Torp, adgang for en person

Mange af os har været med fra starten i 1990, hvor Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting med albummet On A Long Lonely Night. Nu tager det populære makkerpar på turné med fuldt band, hvor de selvfølgelig spiller alle de elskede klassikere. Men de vil også præsentere publikum for nye, spændende kompositioner, der udgives i løbet af 2023. MCH sender billetterne per email senest 5 dage før arrangementet.

MCH Herning Kongrescenter

DETTE ARRANGEMENT KAN IKKE LÆNGERE KØBES SOM KULTURKLIP. BOOK EVT. BILLET PÅ ALMINDELIGE VILKÅR HER.

5. oktober kl. 20.00

Barbro, adgang for to personer

Siden sin debut med singlerne ‘I’m fine’ og ’U Think I’m Strange??’ i 2021 har Barbro udgivet en perlerække af ætsende ærlige kompositioner, der har sikret dem strålende anmeldelser. I 2022 blev Barbro desuden tildelt Carl Prisen og en Steppeulv som ’Årets Håb’. Barbros sange formidler et socialt engagement i deres sårbarhed, og med sit band fremelsker indie-ekvilibristen en organisk lyd, hvor strygere og stemme næsten lader til at trække vejret sammen. Barbro har inviteret et band af professionelle musikere til at spille sig ind i publikums hjerter, og sammen er de klar til at give publikum en rørende og vild oplevelse. Forvent en musikalsk mavepuster af en rejse fra florlet nærvær til fandenivoldsk ekstase! Billet/Billetter sendes til din mail senest fem dage inden koncerten.

Fermaten

7. oktober

Moorjazz Festival, adgang for en person

Jazz-elskere! Det er tid. MOORJAZZ Festival er endnu engang klar til at blæse taget af Fermaten med en episk jazzfestival, der vækker dine sanser og får kroppen til at swinge.

Med et ambitiøst program er vi klar til at tilfredsstille selv den mest kræsne jazzkender og nybegynderen, som måske først lige har dyppet tæerne i jazz-bassinet. Vi har nemlig samlet et stjernespækket line up bestående af nogle af landet allerbedste jazzmusikere, der vil fremføre alt fra klassiske kompositioner til nyt og eksperimenterende materiale.

Festivalen vil strække sig over hele dagen fra 12-24, og musikken vil brede sig fra flere spændende scener på og omkring spillestedet. Forvent høj kvalitet og forvent overraskelser. Billet/Billetter sendes til din mail senest fem dage inden koncerten.

Moorjazz Festival / Fermaten

Fire dage i oktober-december

Kreative workshops på Tekstilmuseet, adgang for en person til alle fire workshops

Kom og vær med til fire kreative workshops på Tekstilmuseet. Igennem efteråret inviterer museet hele familien til fire forskellige workshops med Halloween-pompon-dyr, væverier, julerier og julepynt. Man kan komme, når man vil i løbet af dagen, og der er også mulighed for at besøge museets udstillinger og lege i Børnefabrikken. Datoerne er d. 14. oktober 11.00 – 15.00, 19. oktober (11.00 – 12.30 eller 14.00 – 15.30), 25. november og 9. december, kl. 11-15.
Dette klip gælder for fri entré for en voksen til alle fire workshops (+museets udstillinger). Børn og unge under 18 år har gratis entré. Der fremsendes ikke billet. Medbring blot kvittering for køb af klippekortet i Tekstilmuseets billetsalg.

Tekstilmuseet / Museum Midtjylland

14. oktober kl. 20.00

Simon Jul, adgang for en person

25 års ustyrligheder har sat sine præg, og det har Simon Jul tænkt sig at dele med publikum. Han åbner livets dagbog – helt uden grænser. Alle følelsesregistre vil blive berørt. Men hvad skal man forvente? Det er ikke standup, det er ikke foredrag, det er ikke teater, men det er Simon Jul som formidler om Simon Jul, som kun Simon Jul kan.

MCH sender billetterne per email senest 5 dage før arrangementet.

MCH Herning Kongrescenter

2023

Kunst og kage, adgang og kage for to personer

Oplev udstillingerne Teknokroppen og Alfons Åberg på HEART og nyd en lækker hjemmebagt kage i museets café. Teknokroppen behandler menneskets og kroppens møde med ny teknologi. Alfons Åberg viser, forfatter og illustrator Gunilla Bergströms originale værker, som hun skabte om den lille tænksomme dreng med stor fantasi. Medbring kvittering ved ankomst til museet.

HEART

20. oktober kl. 21.00

JOMI Massage, adgang for to personer

Efter en hæsblæsende JOMI-tid med udgivelserne af albummet LYST og Ep´en SKRÅT OVER MARKEN, masser af airplay på P8 Jazz og P6 Beat, skabelsen af score til TV serien DANSEGARDEROBEN for TV2, en ordentlig omgang koncerter solo og med det 8 personer store orkester Frihedskæmperne og så lige opfindelsen af en veloverstået koncertrække med legenden Pia Raug, så er det tid til at drøne ud på de danske veje og møde spillestederne i trio-format. JOMIs numre og ikke mindst stemme står klar som aldrig før, med poetiske tekster der går lige i hjertekuglen og griber ud efter lytteren med et altid levende “vi”. Uanset om emnerne er kærlighed, samtykke eller storbyens dødedans. Lyden låner hun fra både pop, jazz, folk og blues. Her er ingen kunstneriske benspænd, men i stedet et nysgerrigt legebarn, der frit har fundet musikken præcis hvor den tog hende hen. I trio-format står legen luftigt frem og skubber både blidt og hårdt til publikum. Som altid sigter JOMI for at ramme. Glæd jer til koncerter, der tager favntag med alt det musikken kan gøre for os mennesker. Billet/Billetter sendes til din mail senest fem dage inden koncerten.

Fermaten

DETTE ARRANGEMENT ER UDSOLGT SOM KULTURKLIP. BOOK BILLET TIL ARRANGEMENTET KAN KØBES PÅ ALMINDELIGE VILKÅR HER.

23. oktober kl. 17.30

Folkespisning i Huset No7, mad og drikke til to personer

Kom til hyggelig folkespisning i Huset No7. Der spises lækker vegetarisk mad, og man sidder ved langborde. Et kulturklip gælder for 2 personer (spis hvad du kan og en valgfri øl, sodavand, saft eller vin (glas)). Når du har bestilt kulturklippet er det samtidig din adgangsbillet. Du møder op på den dag, du har bestilt, viser din kvittering – og maden er klar.

Huset No7

25. oktober kl. 19.30

Dicte, adgang for en person

Snart er der nyt fra Dicte, når hun 1. september udgiver nummeret ”Mobile Home.”

Førstesinglen ”Mobile Home” handler ifølge Dicte om ”at sælge hele lortet, købe et mobile home og finde fred i et paradis langt fra udgifter og trivielle forpligtelser.” På sangen har hun ladet sig inspirere af sin kærlighed til ørkenrock og 70’ernes soulmusik og ladet dem smelte sammen til det, hun kalder “ørkensoul.” Mød sangeren og komponisten Dicte, der formidler med humor, indlevelse og passion, så du som publikum bliver fyldt op med hjernevitaminer og sjælesundhed – krydret med en masse skøn musik akkompagneret af guitaristen Mads Reinhold. Omdrejningspunktet i Dictes musik er hjertesorgerne og kærligheden. Dictes rå stemme fortsætter med at forbløffe – både med god basset klang og med kølighed i sin besigtigelse af de høje oktaver. Det er aldrig forceret, men tilbagelænet og organisk. Billetten sendes via e-mail senest 5 dage før koncerten.

FOF Herning

 

26. oktober kl. 19.30

Shubertiade med Brit-Tone Müllertz og EMV, adgang for to personer

Når musikere tænker på dans, tænker de på dansemusik. Når musikere tænker på poesi, tænker de på Lieder. Her bliver musikperler sat sammen med digte. De tre store ”S´er:” Franz Schubert, Robert Schumann og Richard Strauss var alle mestre i den korte og intime form, der kan rumme stor dybde og følelser. Normalt er det en ”samtale” mellem en sanger og en pianist, men vi har samlet dem, så de involverer endnu et instrument: en klarinet eller et horn. Vores publikum kan på denne måde lytte til sange, der sjældent opføres på grund af deres instrumentering. Den dansk/norske sopran Brit-Tone Müllertz er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Videre studier ved Tonny Landy og Eva Johansson. Hun har medvirket i utallige forestillinger og har været nomineret som årets bedste unge sanger. Værker af Schubert, Schumann og Strauss. Billetterne sendes via mail senest 5 dage før koncerten.

Ensemble MidtVest

 

DETTE ARRANGEMENT ER UDSOLGT SOM KULTURKLIP. BOOK EVT. BILLET PÅ ALMINDELIGE VILKÅR HER.

27. oktober kl. 21.00

Oh Land, adgang for en person

Oh Land aka Nanna Øland Fabricius udgav sidste efterår den dansksprogede XTRA EP men vender nu tilbage til at udgive sange på engelsk. ”Bleeed” er den første single taget fra det kommende album, der udkommer til september. Om processen fortæller Nanna: ”Sangene på mit kommende album er kommet til mig på engelsk. Jeg elsker at tiden er blevet til at man som sangskriver kan benytte sig af flere sprog. Også indenfor samme album hvor flere og flere artister udgiver sange på deres modersmål side om side med engelsksprogede sange. For mig er det sangene der bestemmer og jeg vil fortsat stadig skrive på dansk også.” Nu vender Oh Land endelig tilbage til spillestederne – og Fermaten! Billet/Billetter sendes til din mail senest fem dage inden koncerten.

Fermaten

28. oktober kl. 11.00

Lørdagsværksted for børn i 1. – 7 klasse, adgang for to børn

3 timers værksted for børn i aldersgruppen 1.-7. klassetrin, der har lyst til at lave billedkunst. Vi arbejder fra kl. 11-14. Se mere på www.herningbilledskole.dk. Ved køb af Kulturklippekortet er du tilmeldt og møder bare op. Kulturklippet gælder for to børn i aldersgruppen. Evt. kontakt på mail til else@herningbilledskole.dk eller tlf. 21442714.

Herning Billedskole

28. oktober kl. 11.00

Lørdagsværksted for børn 3-6 år, adgang for et barn og en voksen

2 timers værksted med leg og eksperimenterende billedkunst for børn på 3-6 år i samarbejde med en voksen. Vi arbejder fra kl. 11-13 med en god middagspause med tid til at spise en madpakke og måske få lidt luft. Se mere på www.herningbilledskole.dk. Ved køb af Kulturklippekortet er du tilmeldt og møder bare op. Kulturklippet gælder for et barn og en voksen. Evt. kontakt på mail til else@herningbilledskole.dk eller tlf. 21442714.

Herning Billedskole

DETTE ARRANGEMENT ER UDSOLGT SOM KULTURKLIP. BOOK EVT. BILLET PÅ ALMINDELIGE VILKÅR HER.

28. oktober kl. 21.00

Barselona, adgang for en person

Barselona udgav tilbage i januar deres første track ovenpå 2,5 års udgivelsespause. Tracket med titlen ’Lyden Af Livet’ blev taget rigtig god imod af både bandets fans og de danske medier – blandt andet med massiv radio airplay på P3 og P6. Med ’Lyden Af Livet’ åbnede Barselona op for deres kommende album og det lydunivers, som de har udviklet og forfinet i studiet i løbet af de seneste år i studiet. Albummet er skrevet sammen med forskellige folk der har presset Rud og Rasmus til at prøve nye ting af, hvor der er skruet helt op for virkemidlerne, og ikke sparet på noget. forbindelse med albummet skal bandet på en omfattende Danmarks turné, hvor bandet besøger 17 byer med deres altid energiske, intense og indbydende live show. Og de gæster selvfølgelig Herning. Billet/Billetter sendes til din mail senest fem dage inden koncerten.

Fermaten

DETTE ARRANGEMENT ER UDSOLGT SOM KULTURKLIP. BOOK EVT. BILLET PÅ ALMINDELIGE VILKÅR HER.

29. oktober kl. 12.00

Søndagsfrokost med underholdning, adgang for en person

Der startes med en lækker frokost og derefter underholdning v/BamseMadsen, som giver den gas, som Bamse… Medbring din kvittering ved ankomst.

Alhuset i Kibæk

 

31. oktober kl. 20.00

Søren Kragh-Jacobsen i samtale med Espen Strunk, adgang for to personer

I 2023 udgiver den legendariske danske sangskriver og filminstruktør Søren Kragh-Jacobsen sit første nye album i mere end tyve år. I et par eksklusive scenesamtaler med journalist og forfatter Espen Strunk fortæller han om livet og karrieren – fra årene på DRs B&U-afdeling i 1970’erne og debutfilmen “Vil du se min smukke navle” til det helt nye album. I 2020 udgav Kragh-Jacobsen erindringsbogen “Superbenzin og kærlighed” i samarbejde med Espen Strunk. De få talks i 2023 er en sjælden mulighed for at møde en af Danmarks store, nulevende kulturpersonligheder – manden bag såvel landeplagen “Kender du det?” (Mona, Mona) som filmklassikere som Gummitarzan, Drengene fra Skt Petri og Mifunes sidste sang. Billet/Billetter sendes til din mail senest fem dage inden arrangementet.

Fermaten

6., 13. og 20. november kl. 17.30

6. OG 13. NOVEMBER ER UDSOLGT SOM KULTURKLIP. BOOK BILLET TIL ARRANGEMENTET KAN KØBES PÅ ALMINDELIGE VILKÅR HER.

Folkespisning i Huset No7, mad og drikke til to personer

Kom til hyggelig folkespisning i Huset No7. Der spises lækker vegetarisk mad, og man sidder ved langborde. Et kulturklip gælder for 2 personer (spis hvad du kan og en valgfri øl, sodavand, saft eller vin (glas)). Når du har bestilt kulturklippet er det samtidig din adgangsbillet. Du møder op på den dag, du har bestilt, viser din kvittering – og maden er klar.

Huset No7

DETTE ARRANGEMENT ER UDSOLGT SOM KULTURKLIP. BOOK EVT. BILLET PÅ ALMINDELIGE VILKÅR HER.

5. november kl. 19.30

Damen med de blå tænder, adgang for en person

Husker du kultfiguren ’damen med de blå tænder’? Nu genopstår hun i en musikalsk forestilling, som du kan opleve i MCH Herning Kongrescenter. Damen med de blå tænder fylder rundt, og det skal selvfølgelig fejres med en udsøgt vinmenu. I en tsunami af rødvin reflekterer damen og hendes prygelknabe over livets store spørgsmål – sandheden skal man jo blandt andet høre fra fulde folk… MCH sender billetterne per email senest 5 dage før arrangementet.

Herning Teater / MCH Herning Kongrescenter

DETTE ARRANGEMENT ER UDSOLGT SOM KULTURKLIP. BOOK EVT. BILLET PÅ ALMINDELIGE VILKÅR HER.

11. november kl. 10.00

Croquistegning for voksne, adgang for en person

Vi tegner efter levende model. Det er både lærerigt og sjovt. Du behøver ikke at have nogen forudsætninger for at deltage. Arrangementet foregår fra 10-13. Se mere på www.herningbilledskole.dk. Ved køb af Kulturklippekortet er du tilmeldt og møder bare op. Evt. kontakt på mail til else@herningbilledskole.dk eller tlf. 21442714.

Herning Billedskole

14. november kl. 19.00

Brdr. Price, adgang for en person

Brdr. Price tager pulsen og temperaturen – både på sig selv – og på danskernes madvaner efter 15 sæsoner på skærmen med det populære DR-program “Spise med Price”. Der er lagt op til en morsom og uhøjtidelig aften, hvor brødrene også åbner op for anekdoter og familiehistorier fra et langt liv med mad, teater og musik.

Billetten giver adgang til siddepladser i kategori B. MCH sender billetterne per email senest 5 dage før arrangementet.

MCH Herning Kongrescenter

14. november kl. 19.30

Man skulle nok have været der, adgang for en person

’Man skulle nok have været der’ er et gribende teaterstykke, der baserer sig på den populære og prisbelønnede forfatter Thomas Korsgaards anmelderroste trilogi. Talenter fra Det Kongelige Teater skaber en både morsom, trist, tåkrummende og tankevækkende fortælling om rodløshed og forsøget på at finde hjem. MCH sender billetterne per email senest 5 dage før arrangementet.

Herning Teater / MCH Herning Kongrescenter

16. november kl. 19.30

Breve fra Tjekkiet, adgang for to personer

I den her traditionelle kammermusikkoncert tager vi vores publikum til Tjekkiet, Dvoráks land og hans landsmand, Druschetzky. En blanding af velkendte stykker, såsom Dvoráks “Dumky-trio”, kombineret med den mindre kendte komponists obokvartet giver det et indblik i et land og en kulturs udvikling fra slutningen af det 18. til det tidlige 19. århundrede. Billetterne sendes via mail senest 5 dage før koncerten.

Ensemble MidtVest

DETTE ARRANGEMENT ER UDSOLGT SOM KULTURKLIP. BOOK EVT. BILLET PÅ ALMINDELIGE VILKÅR HER.

17. november kl. 20.00

Ivan Pedersen og Nanna Larsen, adgang for to personer

To Solister: En sand legende i musikbranchen med over 1 mio. solgte albums i Skandinavien, en Grammy og topplacering på den Amerikansk Billboard møder kvindelig singer-songwriter med 3 soloalbums bag sig og flere hits på Japans Billboard-chart. Hvad har så denne Boomer og en Generation X til fælles? Jo, en fælles forkærlighed for den amerikanske sangskrivertradition Folk-pop og Country og noget så simpelt som hang til den gode, huskværdige melodi. Nu er der vokset et par håndfulde sange ud af samarbejdet, løbende udgivet som singler med tilh. videoer som snarligt vil munde ud i et helt album. Sangerne stiller live op i en tæt, vellydende akustisk trioform, der lader vokaler og tekst stå sitrende og nærværende klart. Billet/Billetter sendes til din mail senest fem dage inden koncerten.

Fermaten

18. november kl. 21.00

Burnin Red Ivanhoe, adgang for to personer

I mere end 50 år har Burnin Red Ivanhoe været et fast begreb i dansk musik. Altid genkendelig, altid udtryk for en bestemt måde at gå til musikken på, en unik lyd og en særlig holdning til det at spille musik for publikum. I begyndelsen hed det syrerock. I dag er det en del af kulturarven. Det nye er, at der heldigvis ikke er ret meget nyt: Energien er usvækket og repertoiret langtidsholdbart. Burnin Red Ivanhoe er blandt de få bands i hele verden, der i levende live har stået distancen siden midt i 60’erne. Billet/Billetter sendes til din mail senest fem dage inden koncerten.

Fermaten

25. november kl. 19.00

Donnimaar, adgang for to personer

Donnimaar er et musikprojekt med billedkunstner Marie Kølbæk Iversen og MidtVest Pigekor. Det er baseret på de myter og folkeminder, som Evald Tang Kristensen indsamlede i midtvestjyske hedeegne i forbindelse med hedens opdyrkning fra 1870’erne og frem. Billedkunstner Marie Kølbæk Iversens tip-tip-tipoldemors sang om Datter Donnimaar, der danser sammen med elverfolket står centralt i projektets motivkreds. Billedkunstner Marie Kølbæk Iversen og komponist Katinka Fogh Vindelev har i samarbejde med med dirigent Frieda Funk og MidtVest Pigekor udviklet en korversion af Donnimaar i forlængelse af Marie Kølbæk Iversens soloudstilling Rovhistorier på Statens Museum for Kunst i Thy—SMK Thy. Der er adgang for 2 personer i dette kulturklip. Den Jyske Sangskole sender billetterne via mail en uge inden forestillingen.

Den Jyske Sangskole (arrangementet foregår i Sekskanten på Højhuset)

DETTE ARRANGEMENT ER UDSOLGT SOM KULTURKLIP. BOOK EVT. BILLET PÅ ALMINDELIGE VILKÅR HER.

29. november kl. 18.00

Engleværksted for voksne inkl. vin og ost, adgang for en person

Engleværksted for voksne er en travl og hyggelig aften, hvor vi laver vores helt egen engel. Billedskolen inspirerer og vejleder. Vi har masser af sjove materialer, som I gerne må bruge. I må også selv medbringe materiale, hvis I lige har noget, I synes skal på jeres personlige juleengel. Vi hjælper gerne, – og serverer ost og rødvin. Vi arbejder fra kl. 18-22. Se mere på www.herningbilledskole.dk.

Herning Billedskole

30. november kl. 20.00

Fraads, adgang for to personer

Den energiske og originale duo FRAADS, bestående af Papa Erotic og David Engelbrecht, har altid været kendetegnet ved excentrisk musik og ambitiøse liveshows. FRAADS har annonceret udgivelsen af deres andet studiealbum i 2023. Det kommende album bliver en elektronisk og genrebrydende oplevelse, med hilsner til alt fra nostalgiske Nintendo-spil til stærke popmelodier. Albummet vil indkapsle temaer som død, FOMO, venskab, eventyr og breakup. At skabe en unik og dragende live oplevelse, har altid været en hovedambition for den nytænkende duo og det kan publikum nu se frem til at opleve, når de turnerer rundt i Danmark til efteråret 2023. Soundvenue skrev i én af deres to 5-stjernede anmeldelser af FRAADS’ koncerter, at ”FRAADS forvandlede Musikhusets Store Sal til en helt anden verden” og at publikum tog imod dem, med en velkomst der kunne være ”verdensstjerner værdig”, mens GAFFA senest skrev ”Så tak, FRAADS, for at udfordre dansk hiphop og for at udfordre den tilhørende performance”. Det er altså ikke ubegrundet, når man siger at FRAADS er gennemslående liveperformere. Billet/Billetter sendes til din mail senest fem dage inden koncerten.

Fermaten

Udvalgte dage fra 1. – 16. december

Miras Jul, adgang for en familie (fire personer)

Fra den kendte børngebogs serie MIRA, skabes Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøis populære bog, og gør den levende på scenen. Jul er dejligt og juleaften er noget af det allerbedste, næst efter fødselsdag. Men de voksne kan gøre december til en virkelig besværlig måned. I skolen er der masser af julehemmeligheder. Det er Det er umuligt at gætte, hvem der er Miras nisse. Hun får nemlig ikke helt normale julehilsner og gaver, så Mira bliver nødt til at opklare det lille mysterium om den onde nisse. Børneforestilling alder fra 10 år. Team Teatret sender billetter til dig på mail senest 5 dage før du skal se forestillingen.

Team Teatret

4., 11. og 18. december kl. 17.30

Folkespisning i Huset No7, mad og drikke til to personer

Kom til hyggelig folkespisning i Huset No7. Der spises lækker vegetarisk mad, og man sidder ved langborde. Et kulturklip gælder for 2 personer (spis hvad du kan og en valgfri øl, sodavand, saft eller vin (glas)). Når du har bestilt kulturklippet er det samtidig din adgangsbillet. Du møder op på den dag, du har bestilt, viser din kvittering – og maden er klar.

Huset No7

DETTE ARRANGEMENT ER UDSOLGT SOM KULTURKLIP. BOOK EVT. BILLET PÅ ALMINDELIGE VILKÅR HER.

9. december kl. 20.00

Blichfeldt Julekoncert, adgang for en person

Traditionen tro pakker Anders Blichfeldt julebussen igen i år, og denne gang venter der en ekstra god julegave til både publikum – og Anders selv. Alma Blichfeldt – Anders’ datter – har nemlig sagt ja til at være med efter 3 års pause. Julekoncerten 2023 bliver en mere traditionel en af slagsen, hvor det umiddelbare, det nære og det hjertelige ved julen er i højsædet. MCH sender billetterne per email senest 5 dage før arrangementet.

MCH Herning Kongrescenter

13. december kl. 17.00

Juletoner med Ensemble MidtVest, adgang for to personer

Vi fejrer højtiden med en koncert og ønsker god jul. Billetterne sendes via mail senest 5 dage før koncerten.

Ensemble MidtVest

16. december kl. 15.00

Dejlig er jorden, adgang for en person

Julekoncerten “Dejlig er Jorden” med Herning Kirkes Drengekor, MidtVest Pigekor og Ensemble Midtvest. Koncerten er garant for kormusik og julestemning på højeste niveau. MCH sender billetterne per email senest 5 dage før arrangementet.

MCH Herning Kongrescenter

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet