Skovsnogen – selvfølgelig skal Diana og drengene af sted…

Diana Bach Bak

Diana Bach Bak har skrevet dette blogindlæg – og skudt billederne.

Du kan følge den lokale blogger på Facebook her, Instagram her og på hendes blog her.

 

 

 

I drengenes ferie skal vi på oplevelser…. Oplevelser i det midtjyske….  🙂

Væk fra Ipad og fodbold…. Men hvor hen… ???  Så brugte siden HerningErKultur.dk… og faldt hurtigt over SKOVSNOGEN….  – Selvfølgelig – Vi mangler jo en del af den her skov, som er fyldt med forskellige former for kunst…..  og nej, jeg er normalt ikke typen der udforsker KUNST, på den måde… Men hvis det kan åbne øjnene og fantasien hos både mig og mine drenge… Så er jeg på… 🙂

EN DøD MAND ??!

Vi inviterede nogle venner med ud, for at se den her skov, som vi nu har talt så meget om…. Eller jeg har i hvert fald… For selvom det allerede er 2 år siden, at vi var derude sidst, så det er jo utroligt, hvor hurtigt børn de glemmer  🙂 Men da største sønnen så den døde mand, som det første, da vi trådte ud af bilerne på P-pladsen … kom det hele lynhurtig op – og hans lys i øjnene, varmede mig lige lidt….

En varme der virkelig var tiltrængt, For Holy Moly, hvor der tissede ned med regn… ikke lige just et vejr til en skov tur – eller var det ???! 🙂

Drengene løb jo rundt fra Næsebolden, til den kæmpe store ustyrlige Smiley – der giver ekko, når man står inde i midten…., Den glemte kirkegård, Det store muret HATE Statement, som jo egentlig har så meget ONDSKAB i sig – men stadig er så fascinerende, når det står der, lyst op af solstrejf mellem de kæmpe store grantræer….

Første og eneste gang, nogen sinde, at jeg har synes, at der var noget SMUKT ved HATE

… Den store Gong Gong, sten delfinerne, lagkagerne, guld kvinden med flammehåret, der med smilende lukkede øjne vender mod øst, for at tage imod solen, når den står op – ja der var så mange ting, som de hoppede, kravlede og pillede ved – For her er det nemlig, lovligt at røre ved tingene…  også selvom det har åbent døgnet rundt alle dage om året – helt gratis …. 🙂 – En skov sover jo aldrig…. og det er endda muligt at overnatte i forskellige huse med brændeovne mm , hvis altså man ikke er en kylling, hvad det angår, som jeg gerne indrømmer, at jeg er…. 😉

Jeg kunne nu ikke lade være med at smile over, hvordan at selv små ting ved kunsten, som den “Usynlige Hest Uden Navn”, kunne få drengene til at leve sig ind i det – De så jo hesten meget bedre end jeg selv kunne – både farve og højden på den…. 😉 Det er vel det der, kaldes for kunsten i fantasien, er det ikke ??? – eller er det omvendt ???!  😉

Frøerne i alle størrelser var nok det sted, hvor vi brugte mest tid… Ikke fordi det var kunst – Det var bare en del af naturen…

Jeg er på ingen måder et Naturmenneske – Jeg er mere bare et menneske, der elsker Naturen……

Så bare det at gå i en skov er jo altid en oplevelse og ikke mindst en befrielse for både voksne og børn – væk fra støj og stress – helt derude hvor mobilnettet slet ikke rækker… Den er ganske enkelt ikke til stede derude… 😉

– og pludselig var der gået 2 timer…

og vi mangler stadig dele af den her store skov – fyldt med forskellige former for kunst – selvom vi har været her ude 3 gange nu….

Jeg ville selvfølgelig lyve, hvis jeg sagde jeg ikke ønskede regnede stoppede og solen kom frem og varmede os bare en lille smule – Men der er nu også noget hyggeligt, ved at gå i læ inde i skoven og høre bladene tager imod de fleste regndråber for os – og fuglefløjten der jo bare er der uanset vejret…. 🙂

I kan læse mere om skovsnogen HER

Jeg nyder virkelig,  at dele min begejstring med jer, når jeg møder, oplever og mærker noget på min nogle gange lidt finurlige vej…. Og det må man sige, at den her vej eller rute i den helt unikke skov i det midtjyske er…. 😉 og igen kan jeg kun gentage mig selv og sende de allervarmeste anbefaling afsted, hvis der er nogle af jer, som også sidder med samme spørgsmål her i ferien – HVOR SKAL VI HEN ???

Ved godt det er lidt kliché agtigt sagt, men her mærker man da virkelig naturen, med en masse skridt til fusserne…leg til børnene – og fantasien…. 😉 – Men husk endelig lidt snacks/madpakker og især vand, for som jeg skrev sidste gang – så er det kun den ganske natur – ganske gratis og ganske fri for åbningstider – intet andet….

VALGFRI ENTRÉ 20 kr med MobilePay

TIL DET FRIVILLIGE ARBEJDE

står der fint på et skilt ved P-pladsen… Mon ikke I kan gætte gennem min begejstring, hvad jeg synes, at de fortjener ??? 🙂

 

Dette blogindlæg er skrevet af Diana Bach Bak, og indholdet er et udtryk for hendes oplevelser og betragtninger.

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet