Theas blog på HerningErKultur

illustration

Hils på Thea Lindberg, som ud over at være ophavskvinde til GENSKAB magasinet, også fremover vil skrive artikler, guides og blogindlæg her på HerningErKultur. Det er vi mægtig glade for, og vi håber, I har lyst til at følge med. Hun præsenterer sig selv her:

Thea Lindberg

Jeg hedder Thea Lindberg, er 21 år gammel og stifter af Genskab Magasin.
Jeg blev student fra Silkeborg Gymnasium i 2019. Efter 2 års sabbatår følte jeg mig klar til at gå videre med en uddannelse, som tilfældigvis ligger i Herning.

I sommers flyttede jeg nemlig til Herning, for at studere på VIA Design og Business. Med målet om at blive Designteknolog med speciale i Branding og Marketing Management.

Jeg er vokset op i Kjellerup lidt udenfor Silkeborg. I mit 2. sabbatår flyttede jeg til Aarhus for en stund og arbejdede der. Nu har jeg valgt at bo i Herning, som passer godt til mig, da der sker en del ting i byen, samt er der en ro, som jeg ikke kunne finde i Aarhus. På den måde har Herning givet mig den perfekte balance mellem det stille og rolige byliv jeg er vokset op med, krydret med events som man fx også ser i større byer som Aarhus.
Derfor er jeg nu glad for at have landet her, hvor kulturen ovenikøbet er i højsædet.

Nu har jeg valgt at bo i Herning, som passer godt til mig, da der sker en del ting i byen, samt er der en ro, som jeg ikke kunne finde i Aarhus.

Jeg har altid haft en stor interesse for musik, hvilket også gjorde at jeg i gymnasiet valgte en linje som både var med Musik A og Drama B. Dette var med til at give mig interessen for kulturlivet og åbne mine øjne for mindre spillesteder, frivilligheden og alle de ildsjæle, som virkelig brænder for kulturen.

Af blandt andet denne grund har jeg skabt Genskab Magasin. Genskab Magasin kom til verden i december 2020. Efter at den første artikel nåede siden, har jeg arbejdet hårdt på at bringe en masse artikler ud, samt have et fokus på hele tiden at optimere både mine artikler og hjemmesiden.

Genskab Magasin er med til at sætte fokus på kulturen og menneskerne bag kulturen. Det er vigtigt for mig, at jeg når et spadestik dybere ned og artiklerne ikke bliver overfladiske. Jeg har som mål at nærme mig den indre kerne, så godt jeg nu kan. På den måde bliver det en ren og ægte helhed der kommer til syne i artiklerne.

Jeg er meget glad for, at jeg i samarbejde med HerningErKultur, kan være med til at bringe fokus på alt det kulturen i Herning kan og bringer.

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet