Tivoli & Musik på Markedspladsen

Tivoli & Musik på Markedspladsen

Efter mange års pause er der igen Tivoli og Musik på Markedspladsen fra torsdag til søndag d. 2. – 5. Maj. Traditionen tro afholdes arrangementet i samarbejde mellem Herning IK og Herning Tivolipark.

For børn og barnlige sjæle er der mulighed for en tur i Herning Tivolipark alle 4 dage – om man er til større forlystelser, små karruseller, radiobiler eller en tur i skydeteltet.

Fredag sætter DJ Noodle gang i det store festteltet med energifyldte tracks, hvorefter der er dømt mødepligt på floor, når Emil Stabil byder op til dans med legendariske hits.

Lørdag byder på en nostalgisk rejse med musik i særklasse. Duoen skyder festteltet i gang med en cocktail af de nyeste hits, gamle dansenumre og sangene man troede man havde glemt. Herefter fortsætter Peter & De Nye Kopier festen med Danmarks bedste gasolin show – “Først tror du er Gasolin’. Så tror du det er løgn!”.

Så kom og vær med til fire dage med tivoli, musik, fest og farver! Det bliver en uforglemmelig weekend, der er skabt til at samle venner, familie og naboer til en feststemning på Markedspladsen.

Arrangør er HTP Event og HIK.

Program for Tivoli og Musik på Markedspladsen 2. - 5. maj 2024

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet