Vi har en dyrehave i baghaven…

KK i Løvbakkerne
Diana Bach Bak
Diana Bach Bak har skrevet dette blogindlæg – og skudt billederne.
Du kan følge den lokale blogger på @bachbak på Facebook, @ladybachbak på Instagram og www.bachbak.dk.

 

 

Dyrehaven på Heden

I sidste uge var der vinterferie… Herhjemme har farmand ikke ferie, men drengene og jeg elsker at tage på tur, når vi nu kan…
Selvom vi flyttede til det midtjyske for et år siden nu, føler vi stadig, at der er en masse, som vi ikke har set. Bruger altid HerningErKultur.Dk til lige at blive guidet lidt rundt i, hvad man kan… Så vi ikke bare ender med at gøre det nemmeste. Det, som vi plejer…
“Så turen var planlagt – vi ville ud og se nogle dådyr (red.)… Fik nemlig store øjne da det gik op for os, at der simpelthen ligger en dyrehave ikke langt fra, hvor vi bor. Løvbakke Dyrehave – den skulle da opleves…”

 

Billede fra Løvbakkerne
Billede fra Løvbakkerne
Sneen dalende ned over dette smukke område, og jorden blev hurtig tildækket af det fineste lag sne…. Så vi kunne desværre ikke finde alle de kogler, som skiltene rundt omkring udfordrede os til. Kogler med spor fra et egern eller et andet dyr, som havde været i gang med at spise den….
Efter at vi var gået et lille stykke langs stien, kom vi til denne kæmpe plads – en fuldstændig åben HEDE…. Der fik vi virkelig følelsen af at vi var flyttet … på heden.. Som alle siger… Kun lyng var at se på denne åben plads….
Men inden det var der disse vildt flotte træer – helt perfekte støbninger som klatretræer, da de var fyldt med krumme stammer… Her brugte KK meget tid på at klatre – til trods for, at de var sneet til og glatte… Men de havde en perfekt højde til, at det var okay for moderen…
Billede fra Løvbakkerne

Elementernes rasen…

Desværre havde jeg trodset vejrudsigten lidt for meget… For pludselig blev vi ramt af en snestorm… Smukt var det, og Bette O der bare lå og sov i klapvognen, lå trygt, meeeen vi andre frøs virkelig –  og så kun lige spidsen af ørene på et enkelt dådyr (red.). Så der var så koldt, at ikke en gang de ville være ude… Men vi fulgte den gule pil rundt, og blev hurtig enig om, at der ville vi ud igen når, foråret rigtig kommer frem.

 

“For hvor var der smukt der – hvilket faktisk var ordene fra en forfrossen 7 årig dreng…”

Vi kommer tilbage…

Så når dyrelivet også kommer frem, så tager vi turen igen…. Tænk, at vi har en dyrehave lige i baghaven… Vi var meget optaget af alle de skilte og fortællinger der er rundt omkring, så man kan følge med i naturen. Har endda efterfølgende fået at vide, at de har hængt nogle af de døde dådyr (red.) op, for at folk kan følge naturens gang, og se hvem som spiser det…. Ved ikke om det er sandt, men det er bestemt ikke noget jeg behøver at se, men kan selvfølgelig godt forstå tankegangen i det….

“Men tænk at have en dyrehave næsten lige i baghaven – helt uden at vi vidste det…”

Billede fra Løvbakkerne

Kulturen syder og bobler i Herning.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet